Ingjutning av brudbukett - Katarina

Ingjutning av brudbukett - Katarina

Kort efter min första ingjutna brudbukett fick jag frågan om att gjuta en till! 
Denna gången skulle buketten levereras via post. Lite nervöst var det men allt gick hur bra som helst, kunden har packat blommor enligt mina instruktioner och buketten såg väldigt bra ut trots resan. 

Ingjutning av brudbukett
Min första bukett jag fick jobba med var en riktig utmaning då vita rosor är dom svåraste, men denna gången fick jag träna på att fixa till enskilda blommor så torkningsresultat blir så bra som möjligt.

Före
Konservera blommor från brudbukett

Efter
Konservera blommor från brudbukett

Före
Konservera blommor från brudbukett

Efter
Konservera blommor från brudbukett

När blommorna har torkat, kunden godkände layouten då var det dags att börja gjuta!

Torkade blommor, ingjutning av brudbukett

Några veckor senare var blocket klart, lite tryck på baksidan för att göra det ännu mer personligt! Denna gången valde kunden vit bakgrund
Bevarad brudbukett i ett resinblock

Tryck på baksidan av blocket

 Som ni ser på bilderna blir röda rosor mycket mörkare när dom har torkat och gjutits in i blocket. Det är något som hör till då det är helt naturlig process och jag använder inga konstgjorda färger eller liknande för att förbättra växter.

Ingjuten brudbukett i resinblock

Jag har lyckats fånga lite morgonsol i blocket när jag fotade det! Och då avslöjades bukettens verkliga skönhet i sina magiska detaljer. Det ser ut som tiden står still inne i den stora hexagon som vägde ca 3 kg! 

Att gjuta in en brudbukett är inte bara ett hantverk, det är en resa av kreativitet och upptäckt. Varje bukett är unik och varje uppgift är en möjlighet att växa och lära sig nya saker. Om du också vill bevara dina minnen på ett unikt och vackert sätt, kontakta oss idag för att boka datum. Låt oss tillsammans skapa något magiskt och evigt.

Tillbaka till blogg

1 kommentar

Är så glad att jag skickad in min brudbukette till dig.. det blev så bra!! ❤️🥰

Katarina

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.