Rabatt på ingjutning av bröllopsbukett

Rabatt på ingjutning av bröllopsbukett

När man utvecklar produkter för en specifik målgrupp måste man dyka in i deras vardag. Jag är en ogift tjej som sällan är på något bröllop så det var inte det lättaste för mig när jag skulle tillverka produkter för brudpar. Men jag var alltid imponerad av hur välplanerat och vackert ett bröllop kan vara och det visade sig ligga ett hårt arbete bakom allt.
Foto_fanny_fluflu_shop_samarbeten

Som jag har förstått det så några av dom viktigaste grejerna är självklart kläder, blommor och fotograf!

💐Blommor är definitivt min grej så jag gör allt jag kan för att ta fram fina produkter där ni kan bevara era blommor från den viktigaste dagen i livet. Än så länge erbjuder jag ingjutning av hela brudbuketten i ett resinblock, man kan även beställa smycken med egna blommor i. Men jag har några spännande projekt på gång som kommer att ge dig möjlighet att bevara blommor i lite mindre format.
Foto_fanny_samarbeten
Förutom blommor är det viktigt med en bra fotograf. Med en bra fotograf menar jag någon som verkligen kan sitt jobb. Nej, farbrors sambo med en ny iPhone kommer inte göra samma jobb som en professionell fotograf även om hon har många likes under sina bilder på sociala medier 😉

Jag har lekt med systemkamera ett tag, har även läst en jäkla massa material för att få lite mer kunskap och ta bättre kort både hemma och på jobbet och det enda jag kommer fram till är hur otrolig mängd information, kunskap och erfarenhet man måste ha för att kunna ta bra bilder, redigera dom men framför allt jobba tillsammans med andra människor dvs brudparet och gäster!
Att bli en del av hela festen, finnas på plats vid rätt tillfälle för att ta den perfekta bilden är en konst enligt mig. Att få folk att slappna av och känna sig trygga framför kameran är något jag aldrig kommer begripa eftersom jag själv är en sån som har svårt att bli fotograferad.
Sen är det ju också det med olika stilar hos fotografer. Ibland syns det väldigt tydligt vilken stil som dominerar på bilderna. Själv så tycker jag att det är viktigt att hitta en fotograf som har stilen du älskar. Då är det mycket enklare att samarbeta och få perfekt resultat.


På tal om en duktig fotograf med stilen som jag verkligen älskar, en person som blir din kompis från första samtalet, som älskar sitt jobb och kan det där med människor 😉


Foto Fanny är min första samarbetspartner!

Foto_fanny_fluflu_shop_samarbeten
Hon ger dig råd angående planering av bröllop på sin blogg och från och med nu ger hon dig även en rabattkod i samband med signerat kontrakt för bröllopsfotografering!
Koden kan du använda hos mig och då får du 25% rabatt på bokningsavgiften för ingjutning av brudbukett och ett set smycken (halsband och örhängen) med dina blommor helt gratis. Ska du gifta dig i närheten av Stockholm passa på och boka fotografering hos Fanny och ingjutning av blommor hos mig med rabatterat pris 🙂

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.